fredag 9 januari 2009

Tylösand

Vi var på en kissig semester till västkusten tillsammans ett år. Regnigt och risigt var det. Men vi började med några soliga dagar i Tylösand. Lite bad, lite golf och lite naket. Vi bodde hos en kompis vars dåvarande mans föräldrar har ett hus där nere.
Killarna spelade golf på Halmstad södra. Dvs den nya mindre flådiga banan. Jag har naturligtvis bara spelat på norra. I alla fall. Den här exmannen som vi bodde hos. Han har lite problem med vad som är häftigt och vad som inte är det, så han spelade med dick-out. Alltså om man slår ut från tee och inte kommer förbi damtee så får man hänga ut den ur brallorna. Not so cool. Papporna var inte på men det betydde naturligtvis inte att denne exman inte körde.
Vi damer spelade på någon sopig 9-hålsbana. Kompisen hade inte grönt kort då vad jag minns nämligen. Det gick får och betade på banan, som därmed var täckt med fårbajs. Roligast av allt var att kompisen slog ut med driver på hål som var typ 100 meter och att hon då i princip gick ned i spagat. Många särar ju på benen lite extra när de slår med driver, inget fel i det. Men spagat, ha ha ha! Hon har ett rätt sizeable ass också vilket förstärkte skönheten i den bilden.
En av kvällarna var vi naturligtvis tvungna att gå ut och slå runt på Hotell Tylösand så klart. Vad är väl en semster där utan det? Jag har lite otydliga minnen men det spårade ur nästan direkt. Jag minns att vi (tjejer) av oklar anledning kastade glas omkring oss. WHY?? Varför göra så? Not cool. Sedan höll jag på att starta slagsmål på dansgolvet när någon tant höll på att tränga sig med Ellen. Då muckade jag med tantens pojkvän. Tanten var ungefär 2 år yngre än vi. Men tant all the same. Det var dock okej, för jag måste ju försvara min lady.
Bäst var ändå att vi blev kissnödiga och det var totalt smockat på toaletterna med världens kö. Då tänkte vi att vi kunde låna hotellets toaletter, men det fick vi inte för vakten. Då så! Då skall han få ångra sig tänkte vi och gick iväg till hotellets "buskage" och kissade där. Ha! Där fick de.
Långt senare har jag iakttagit att buskaget är en liten samling penséer. Så vi måste ha bjudit halva Tylösand på tre vackra fullmånar...

Inga kommentarer: