fredag 5 juni 2009

A woman's work is never done!

Har tagit en semesterdag. Är fortfarande förkyld och har sovit dåligt hela veckan. Och var uppe alldeles för sent på konferensen. Tänkte vila upp mig idag. MEN då kommer man ju på fem hundra grejer som man borde fippla med när man ändå har tid hemma. Så jag har sorterat gamla babykläder i storleksordning. Hurra, så viktigt det var då! Skall till Mios lager i Årsta och hämta en hylla jag köpte i förra veckan. Skulle kunna åka till Ikea också och fixa lite grejer jag velat fixa länge men inte gjort eftersom pappan vägrar åka dit. Städa lite, bädda och tvätta lite så klart. Det är ju givet. Och så borde jag ändå lägga någon timme på lite jobb... Ja, och så skall ju hyllfan skruvar ihop också!
Sedan skall ju tre fjärdedelar av familjen Alm komma över ikväll och det har varit pappans sak att kirra. Hur mycket är kirrat? Inget! Påpekade detta i morse och då tyckte han att det löser sig - vi säger att de kan komma vid 7. Men det blir ju trist, då hinner ju inte barnen leka så mycket. Så nu skall jag fixa med det också och handla. Kommer att stå pappan dyrt kan jag säga.

2 kommentarer:

Fräsigt sa...

Per automatik så kommer också det stå mr Alm dyrt. Såklart. Märkligt, men ändå självklart på något vis, hur det hänger ihop.

Fräsigt sa...

Nu är i alla fall skiten fixad och efterrätten håller på att lagas.