fredag 5 juni 2009

Tennis

Nu kollar jag på Eurosport istället. Och vad ser man det första man gör när man slår över. Gonzales sitter och åker rumpkälke på linjen... Vill sudda bort något litet bollmärke vad jag förstår men han ser ju mest ut som om han har mask... Fräsigt.
Och är oförskämd mot linjedomaren. Tycker han verkar lite osympatisk.

Roligt med tennis är ju att den andre får poäng när det går fel för den förste. Så om Gonzales slår i nät säger man: Duktigt där av Söderling... Hm, eller oduktigt av Gonzales kan man tycka.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eller så är ju tanken med tennis att man planerar sina slag och utmaningen är att ligga steget före motspelaren och slå så svåra slag att den andre inte kan få över bollen alternativt hamna utanför linjen. T ex om du smashar framme vid nät och placerar bollen bakom motspelaren. Kan man ju knappast säga att mottagaren av bollen spelat oduktigt utan snarare att den andre, som med all rätt får poäng, fått in en jäkla bra boll och förtjänar därmed berömet! Men ja, roligt med tennis!

Fräsigt sa...

Jo, man det fattar jag. Fast just detta inlägg skrevs efter en "duell" där det inte hänt ett skit. Gonzales typ missade en enkel boll. Men jag förstår vad du menar och sporten i det stora hela. Men det låter i alla fall kul.