måndag 15 juni 2009

Hmmm

Vilket jäkla pissväder! Hela helgen har det fullkomligen kissat ned. Som ni ju vet. Men varför vara förvånad. Det är ju juni i Sverige och då är ju kiss i luften legio.
Helgen har därför ägnats åt bull- och brödbak i lördags och en lyckosam utflykt till Ikea igår. Pappan var otroligt motsträvig till den utflykten men väl där så gick det som en dans. Självscanningskassorna är ju en skänk från ovan (Ingvar antar jag i det här fallet, men han är väl så mycket gud man kan bli med tanke på att den andra guden enligt mitt tycke inte finns).
Efter en sväng förbi farmor och farfar på vägen hem blev vi lite rabarber rikare också så det bakades dessutom rabarberpaj igår kväll. Vi kan väl säga att helgen har gått i det onyttiga ätandets tecken. Även om det är vanligt så har det varit lite värre än vanligt denna helg. Har även klämt in en tunnbrödrulle med räksallad bland alla bullar, pajer och godis. Lika bra på något sätt.
Tänk, det finns länder där det oftast är fint väder och varmt på sommaren. Och så bor man frivilligt här. Hlemärkligt. Citronodlingen here we come!

2 kommentarer:

Fräsigt sa...

Citronodling. Vad fan säger jag då. Jag ringer och lägger ett bud.

Fräsigt sa...

Lägg två när du ändå håller på.