onsdag 6 maj 2009

Kiss

Igår kom barnet hem med torra kalsingar (vi har börjat potträna) men fullständigt nedkissade jeans. Luktade apa. Hur är det möjligt? Vid lämning i morse hittade pappan det extra par kallingar jag tagit med igår helt torra och rena på den plats jag lämnat dem... Alltså är det inte en riktig påkissning som har skett... Märkligt. Det minsta man kan begära med tre par rena byxor i lådan är väl att dagisfröknarna bemödar sig att byta? Eller jag har väl alldeles för höga krav som vanligt.
Pappan skällde på någon dagistant och hon tog visst illa vid sig. Nu måste mamman gå till dagis tidigt och hämta och släta över.
Alltså, okej att barnet kissar på sig, det är ju inte dagispersonalens fel, men då byter man kläder! Men om det inte har kissat på sig men ändå har kiss på sig (har någon annan kissat på honom?) så kan man väl också byta?

3 kommentarer:

Fräsigt! sa...

Jag vet inte hur många gånger jag har hämtat barn nr 2 på dagis med bajs (när han hade blöja) intorkat som jag fått duscha i en halvtimme att få bort. Det ska INTE bytas tydligen. INTE ALLS.

Fräsigt! sa...

Näe, varför skulle de göra det när de kan titta på Ice Age?

Fräsigt! sa...

Exakt. Finns lixom ingen anledning till någon pedagogisk övning. Alls.