måndag 23 juli 2012

Hoppsan!

Jag måste lära mig att tänka på vad jag säger.
Båda barnen var jättekissnödiga så vi stod och köade vid damtoan i receptionen, men det tog en evig tid. Tre toaletter upptagna och efter fem minuter ingen som kom ut. Även fast vi hörde hur det torkades och donades.

"Vad fan! De kan ju inte bajsa hela förmiddagen!" sa jag uppgivet och föste barnen mot spiraltrappan till toaletterna en trappa upp.
"Vaddå, mamma?"
"Ja, men kärringar tar sån förbannad tid på sig att skita!" muttrar jag surt men fullt hörbart för hela lobbyn. Det står jag dock för. Har aldrig fattat vad tjejer gör så himla länge inne på toa. Jag gör det jag ska. Varken mer eller mindre, så jag slipper den där äckliga miljön så snabbt som möjligt. Men de flesta kvinnor ska typ "boa" först, sedan hitta rätt stämning och sedan möjligen kan de fjöla en centiliter. Därpå ska det väl filas naglar, petas näsa, läsas mess, skvallertidningar, ja inte vet jag. Men inte är man redo då!
Nej, det som så klart inte blev så bra är att båda barnen nu ränner runt och skriker "Kärringar bajsar hela jävla förmiddagen!"
Hur sant det än är vill jag ju inte att det skall komma ur mina barns små änglalika (not!) munnar!!2 kommentarer:

Ting sa...

Hahaha!

Sus sa...

Frust! Hahahaha!!