lördag 7 juli 2012

Ute på landet. Kommer fram, och barnen ser ut som hittebarn, lortiga och myggbitna. Men enligt uppgift är de både badade och duschade. Ja, sånt är ju trots allt en färskvara när det gäller mina barn.

Har handlat och grillat korv med hemgjord potatissallad medan gubbarna jobbar vidare med friggan.Svärfar är arkitekt och mår dåligt över en vägg utan fönster åt det här hållet, så det är beställt. Blir nog bra det.

Börjar vara på väg åt rätt håll med löpningen - jag är rätt sugen på att ge mig ut igen redan! Och det är ju det som varit syftet hela tiden. Trots att jag i morse tyckte att det var så dödstråkigt att jag inte trodde jag skulle komma ut igen på ett tag.

Men så hade jag varken musik eller sällskap i morse. Sällskap är ju bäst, då märker man inte att tiden och kilometrarna går. Musik underhåller, men jag har märkt att jag får en tendens att såsa runt istället för att löpa på.

Utan varken det ena eller andra blir jag snabbt uttråkad. Säger kanske en del om mig som sällskap! Men samtidigt så får man en del tänkt. Och det är ju bra...

En av dagens slutsatser: jag måste köpa bil. Inte för att slippa springa men för att få miljövariation. Avancerad filosofi som ni märker!

Nu, baddags!4 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

inget löpsug här inte... måste ta mig i nackskinnet, snart...

Anna sa...

Du kan få komma på löpläger hos mig! ;)

Helena m. 4 sa...

count me in,
snart...
typ...
får man champagne när man klarar milen?

Anna sa...

Ja, så klart!
Även när man inte gör det!