tisdag 29 maj 2012

Men för i...!

Hade tänkt att jag skulle vara på jobbet tidigt idag. Men det skiter sig om och om igen kan man säga...
Det börjar med att jag plockar upp telefonen som sista grej innan jag ska gå till tåget som går 6.59. Ser att det står "Ventilationstekniker om 8 minuter" i en notis. Fan! Har ju glömt att vi ska serva en grej på annan adress. Kastar mig i bilen och åker dit.
När väl det är klart ska jag hem och slänga in två grejer innanför dörren. Ber maken möta mig för det är lite att bära. Och går det undan hinner jag med 7.55-tåget. Han kommer sent. Så jag missar det tåg jag tänkt ta nu istället. Och ungarna är inte klara och har inte ätit än så de är inte redo att sticka. Annars hade jag fått skjuts.
Ok. Men då hinner jag kasta i mig en tallrik flingor och mjölk. Alltid något.
Kilar iväg till nästa tåg. När jag står där på perrongen ringer maken. Med vad tusan är det nu då? Jo, han har tappat bort sin bilnyckel och jag har min i väskan. Fan, igen!
Bara att promma hem igen. Missar även kvart över åtta tåget. Så nu åker jag med make och ungar till dagis för vidare skjuts inåt stan.
Maken ska golfa idag och när han plockar in golfbagen i bilen rullar alla golfbollarna ut och nedför backen. Jaha. Ytterligare en massa minuter som bara rullar iväg (ha ha?).
Nåväl. Barnen är nu lämnade på dagis, jag sitter i en bil som kör åt rätt håll och klockan är 8.39.

Ska vi betta om vad som blir fel härnäst?

Punka? Knäckt hjulaxel? Stopp i t-banan? Krock? Stukad fot?

Mina pengar ligger på hjärnblödning!2 kommentarer:

Madlar sa...

Ööööö....snart läge för semester?

Klankis sa...

Men hjälp, jag får hjärtklappning bara av att läsa detta.