tisdag 24 april 2012

Men förlåt då!!

Har sålt en massa gojs på Blocket. Lite leksaker och annat tjafs. Folk är som tokiga. Men som vanligt på blocket är inget sålt förrän det är sålt. Så man håller folk lite varma.
Någon messar och vill ha en av fyra saker och en annan två av fyra och så. Och man säger att jadå, än finns de kvar.
Så kommer någon som sagt att de vill ha en grej, men när de ser de andra sakerna vill de köpa alltihop. Då låter man ju dem göra det för pengar i handen där och då känns ju bättre än en eventuell peng någon annan dag. Tycker jag.
Så jag har blivit utskälld av en snubbe, SMS-förföljd av en tjej, och fått sura miner och arga tillrop. "Den var ju min"...
Well, show me the money!! Säger jag.

Fattar att man blir besviken när man inte får paxa mitt lego för 25 kr i tre dagar. Samtidigt kan man inte vänta sig att det skall bli en hyllvärmare direkt.3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Blocketköpare är galna! Jag är rädd för att sälja där.

Madeleine sa...

Hahaha! Fasen, vad rolig läsning! Och du har lagen på din sida. Så länge de inte betalt, så kan du sälja till vem du vill.

Chrissan sa...

När vi skulle sälja vår gamla soffa så var det vårat fel att en kvinnas barn fick sitta på golvet under julen pga att vi inte gick med på avbetalningsplan för de 2000 kr vi ville ha. Mycket får man höra....;)