torsdag 28 juli 2011

Vive la FranceGod morgon alla läsare och god morgon Nice.

Vi landade (med nöd och näppe och näradödenupplevelse) igår på eftermiddagen. (Problem: Jag tänker fan aldrig åka flyg igen och det kör ju ihop sig lite eftersom jag ska flyga hem om två veckor. Problemlösning: Mamma, ta hand om huset hemma. Eller flytta in om du vill. Pappa, vi bor här tills vi hittar ett eget hus. Chefen: Jag måste be om tjänstledigt på obestämd framtid...

Bra så.)


Nåväl. När vi hade hämtat ut bilen på flygplatsen och ätit middag (på fruktansvärda Quick), storhandlat och kraschat i pappa med frus lägenhet så sov vi hårt. Eller. Min man och Stora gjorde det. Lilla gick i sömnen runt runt runt och jag efter.


Idag ska jag göra inget och jag är trött på att bilderna inte lägger sig fint som jag vill så jag lämnar er med ostrukturerade bilder och ett Bientot.- I min lilla värld av blommor/Ellen


P.s.

Carrefour klockan 1800 är inget att rekommendera. Det tog oss 2 timmar att handla bland fransoser och checkblock (vad fan är det med fransmän som vägrar sluta använda checkar?!)

1 kommentar:

Helena m. 4 sa...

Jag veeeet... de är faan dumma i hela huvudet när det gäller checkar, jag menar, vad är det för fel på att komma i kapp oss andra i 2000-talet!
Harrlååå liksom...