måndag 4 juli 2011

Hemligt!

Fick en avi att jag hade något att hämta på posten. Tänkte att det var min bok. Men så kom avin för boken och då började jag undra... Insåg att det var ett rekommenderat brev och blev väldigt fundersam. Vem vill mig något rekommenderat?
Har nu efter en dryg vecka lyckats ta mig till posten och hämta ut det. Det är från Ikano Bank. En pinkod till deras app Skipp. Hade helt glömt bort den. Men som idé är den nog rätt bra. Än så länge tillför den inte mig ett skit eftersom jag inte har "rätt" kort, men är du exempelvis kreditkund hos Stadium kan det nog vara helt okej.


Själva brevet är ett sådant där man får riva upp längs sidorna med en massa siffror i mönstret så att man inte ska kunna se en kod igenom, men det räcker inte ned det! Dessutom är det en klistergrej man ska riva bort och placera noggrannt på annat ställe och då minsann ska koden träda fram... Jo, jo! Needless to say så har jag inte genomfört denna manöver ännu... Det lär dröja! Jäkligt stealth i alla fall. Känner mig lite sådär CIA-mässig. Kanske ska äta upp pappret när jag är klar?

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Gör det, och smeta lite kanelhonung på så blir det godare :-)

Helena m. 4 sa...

OM du bestämmer dig för att äta upp pappret KRÄVER jag att du filmar och youtube:ar det här på bloggen...
Basta !

Fräsigt! sa...

Ska tänka på saken...