onsdag 29 juni 2011

Stämplat ut!

Kan inte minnas att jag någonsin tagit semester så här tidigt förut... Säfsen med släkten i morgon, det är därför semestern blev så tidig. Jag brukar luta mer åt augustihållet. Men, nu har det alltså skett. 32 dagar ledigt hägrar. 32 dagars vin, slappa och bad. 32 dagar av bli galen på familjen. 32 dagar av att skrota runt i fula kläder. Hurra!!
Firade in det hela med en tripp på rean på Wink! Lite färgglada sommarklänningar till sunkgarderoben, check!
Nu vill jag hem och kasta mig i en solstol och dricka vin, men istället ska jag låta maken dra till Systemet utan barn (hade tydligen skitit sig i måndags när han försökte med barn), under tiden ska jag se över packsituationen och inköpslistan till resan i morgon, sedan åka på posten (Ica) och sedan baka paj och sedan packa och fixa tvätten... Kanske hinner jag med en skvätt vin i flygande fläng... Och lite mat...
4 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Humh... kör man via Spenaten till/från Säfsen? Isåfall kanske det kan bli en fika på vägen hem (när ni nu planerat att återvända)?
Är ju solo just nu, så infernot är ett faktum här hemma - plus att det springer hantverkare överallt fortfarande (känns det som).

Fräsigt! sa...

Nä, tyvärr inte. Men landet är inte sjukt långt från Spenaten. En dag i nästa vecka?

Helena m. 4 sa...

kanske det kanske - vi hörs och planerar tycker jag...

Fräsigt! sa...

Bra plan!