tisdag 17 maj 2011

Det är i alla fall soligt ute..,

I natt har barnet haft växtvärk i knäna. Så istället för att sova har jag suttit och strukit honom över ryggen så han skulle kunna slappna av. Mysigt i och för sig, men vid trerycket lockar ens egen kudde hyfsat.
Så klart ställdes det till en liten scen vid frukost också. Första på mycket länge, men en flinga var inte täckt av fil och det förstår ni ju vilken katastrof det är. Som tur är så är han så stor nu att han ofta kan sansa sig om jag säger att vi kommer att bli osams om han fortsätter. Idag är stubinen inte lång!
Det är väl en okej dag på jobbet idag utan möten och så, men det är nästan värst när man är trött - jag behöver sitta och tänka. Inte sova... Eventuellt kanske jag tar en prommis. Då tänker man bra och sover dåligt. Är min erfarenhet i alla fall.
Min kund kom på omvägar in med lite kritik igår och jag måste hitta ett sätt att tillmötesgå den där både de och vi kan vara nöjda. Kunden är ett stort detaljhandelsföretag som är vana att sätta tumskruvar på småskuttar som vi. Jag förstår det, men vår kompetens är inte gratis...
Nåväl. Får jag bara vakna så blir detta säkert en alldeles utmärkt dag!


2 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Vetevärmare och flytande Alvedon - en oslagbar kombo för små växande ben...

Fräsigt! sa...

När barnet skyr Alvedon som pesten låter jag bli den nattetid, men brukar krossa tabletter i maten... Det kom lite oväntat bara...