fredag 22 april 2011

Not so nice i Nacka.

Här kommer ett inte så fluffigt BLÄÄÄÄ från ett just nu 1000-gradigt sovrum. Eller det är nog bara under mitt täcke det är 1000 grader.
Inga balkonger med azurblått hav här inte. Däremot kan jag erbjuda en 1,5 åring som suttit i min säng och skrikit i en timme. Och ätit två mackor och fyra satsumas. Skall vi säga 'byta lakan'? Ja, det ska vi!
Gårdagen spenderades på jobbet, i trädgården och på Maxi. Maken blev tvungen att hjälpa mig att lämna på dagis för jag kunde knappast köra bil... Ingen av dessa företeelser resulterade i någon form av pittoresk bild så det får vara. Eller, jag kan ju visa hur innehållet i ens kundvagn blir om man är bakissugen och egentligen ska handla bröd, mjölk, havregryn, grillkol, grillkorv, korvbröd och skosulor.Kom dessutom hem utan skosulor.

Försökte skoja till det lite med rökta räkor, vitlöksbröd och skagenröra men maken bara frågade om jag köpt dem på västkusten eftersom jag var borta så länge... Ja vad fan dårå?

Idag har jag tänkt snygga till i trädgården lite, kanske ligga i en loungestol en sväng, grilla den inköpta korven, stoppa påskfjädrar i syrenen och eventuellt ta ned julbelysningen. Samt en löprunda. Gymet är stängt.
Känns som lagom ambitionsnivå.
Maken ska hoja, så jag får rå om krattan själv. Passar mig utmärkt. Barnen kan ju ha smitt helt egna planer som kullkastar mina, det är inte helt osannolikt. Till exempel så ska barnet få handla en leksak för sina sparade veckopengar (som för övrigt pappan tagit i brist på cash en dag), det lovade jag förra helgen. Så det blir väl en tur till Tippen också. Men mer avancerat än så hoppas jag inte att det ska bli!

Glad påsk på er!

Så det så sa Anna

Inga kommentarer: