tisdag 12 april 2011

Fick just en uppenbarelse!

Sov sjukt dåligt i natt på grund av att bebisen vaknade vid 01.30 och inte kunde eller ville somna om. Det ínnebär ju så klart att inte jag heller somnar om. Först vid 03.30 slängde jag ifrån mig telefonen och den sudoku-app som höll mig sysselsatt mellan skriken var femte minut ungefär.
Men, jag är vid hyfsat god vigör idag ändå, trots att jag för att lägga lök på laxen kom i säng alldeles för sent till att börja med. Och det gick just upp för mig varför jag inte är tröttare...
Innan du väljer att bli förälder, se för fasen till att ha levt rullan ordentligt rakt in i kaklet så att säga. Inte för att leka rommen av sig utan för att du blir rejält van vid att inte sova.
Visst, det kommer att komma som en chock för dig att du plötsligt inte längre kan leva som du brukar. Bebisar är inte direkt anpassade för barhäng, och blir inte riktigt de där små söta accessoarerna som man tänkt. Not much GUCCI about them om man säger så. Inte mina bajspaket i alla fall.
MEN, som sagt. Bättre förberedelse kan du ändå inte få. Innan barnen var det inte helt ovanligt att jag var ute på "representation" till ganska tidiga morgontimmar (läs 4-5) flera gånger i veckan. Och ändå skötte jag 9-17 kneget exemplariskt. Jäkligt nöjd med det nu. Jäkligt nöjd.
Så, bebisen! BRING IT ON!!!

2 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

Åh. Känns bra. Då fortsätter jag på samma vis. :)

Fräsigt! sa...

Atta girl!