torsdag 7 april 2011

Jag gillar proaktiva snubbar

När vi gjorde om köket fick vi över en skrubb med varmvattenberedaren där det nu är oklädd spånskiva på golvet. Inte helt optimalt, men sådant som man glömmer bort när man väl flyttat in i skrubben.
Igår ringde rörpular-Sven och hade ångest för mitt golv.
"Ja, men Anna, tänk om varmvattenberedaren går sönder, då har du inget skydd alls. Och försäkringen, tänk på försäkringen!"
Ja, nu när du säger det så tänker jag på den. Annars äter jag typ godis och hänger på soffan och skiter fullständigt i skrubben. Men summan av kardemumman är att han själv ringer Skuru Golv och ber dem fixa golvet samtidigt som han byter varmvattenberedaren;
"till det facila priset av 14.000 kronor plus moms inklusive installation men exklusive installation i den bemärkelsen att jag nu måste göra lite extra och så golvjobbet förstås."
Ja, det förstås.

Jag tror hushållskassan blöder lite för tillfället... sommarens semester får gå per cykel och tält. My kind of semester. NOT. Fast jag skall ju hänga på landet och vinka till lättklädda män förstås. Det är också okej.

I alla fall. Jag tycker att en sådan rörpulargubbe är guld värd. Eftersom jag är helt efterbliven så tar han hand om mina problem... Skitbra. Nu får jag bara jobba på lite hårt här ett tag så att jag kan betala för det också!

Så det så, sa Anna

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håll kvar i hans nummer!!
Duktiga hantverkare växer inte på träd!

Fräsigt! sa...

Ska se till att synka telefonen innan jag badar den igen!