fredag 1 april 2011

Blydojan

Bilden här är från Slussen nyss och har inget med inlägget att göra. Jag hatar clowner. Ellen också!

En annan kompis K och jag åkte upp själva med barnen till K's föräldrars fjällstuga i Jämtland förra året i februari. Hon har två tjejer som är 1 månad yngre än mina båda pojkar. Vi tyckte det var en god idé att dra till fjälls en vecka ensamma med dem, och det var det i och för sig.
Hon har en Volvo V70 och jag har som bekant en BMW 523. Hon har dubbdäck och jag har friktionsdäck. Jag kör ofta fort, alldeles för fort. Men hon, hon har fullständig blydoja! För att hänga med alls fick jag sitta med hjärtat i halsgropen och ena handen för ögonen mest hela vägen. Eller så länge det var barmark och någorlunda ok väg var det väl inga problem men sedan när hon fortfarande drog på i 130 på isiga, krokiga skogsvägar, då tyckte jag att det var en smula jobbigt! Men det gick. Till slut.
För två veckor sedan åkte K med familjen upp dit igen. De bor i Igelboda och efter en km på Saltsjöbadsleden så hade hon ett par blåljus i bakrutan! Moahaha!!! Så kan det gå! Det var ren tur att han valde att skriva ned henne till 110, för det var inget snack om att kortet borde rykt direkt!
Men ingen kör ju 90 där! Ja, även om det är helt sant så brukar inte bylingen köpa sådana argument vet jag av erfarenhet!


Så det så sa Anna

4 kommentarer:

Fräsigt! sa...

Jag inte bara hatar clowner. JAG HAAAAAAAAATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR dem, Anna. Kram.

Fräsigt! sa...

I know darling, I know! Ha ha ha, därför måste bilden upp. Kognitiv beteendeterapi eller något! Ha ha!
Tänk när stora vill gå i cirkusskola?!!! Uääääöck!!!

Fräsigt! sa...

Anna Trygg. Över min döda kropp. Han får bli vad han vill. Men cirkusskola. INTE.

Fräsigt! sa...

=) jag veeeeeeet och känner exakt samma. Lodis före cirkus!