fredag 18 november 2011

Bra och anus.

Bra:
Jag är glad att det som fick mig yr i en dag och bli hård i magen utav bara hellskotta (jävla järntabletter), inom en vecka, kanske räddade ett liv.Bra:
Jag unnar mig. Låt mig presentera mitt senaste dyra inköp i väskväg. Tack för att Macys nu fraktar till Sverige. Tack Macys för att ni hade rea på den här så den obskyra summan blev mindre obscen.Bra: Jag unnar mig. Jag har köpt ny vinterjacka. Jättebra. Dyrt. Men bra. För jag slipper frysa.

Anus:
Stora har blivit sparkad på pungen i skolan. Stora är jätteledsen. Mamman är alfavargshona. Och arg.

Anus:
"Någon" har fyllt på godisskålen på jobbet. Hej ingen bikini 2012. Och hej Ellen julgris Alm -julen 2011.Anus: Ska vi prata om extensions någon gång här? Om man har extensions måste dom A) vara snyggt gjorda B) ägaren måste fixa håret så det inte syns. Eller åtminstone hade jag resonerat så:

- I min lilla värld av blommor// Ellen

5 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Ååååh - jag skulle också bli GALEN om nåt' sånt hände min Stora (eller Lilla) kille... galet "ringa-upp-och-uttrycka-min-stora-vrede-till-den-andra-ungjä*elns-föräldrar"-arg...
Så det så.

Singelmamman sa...

Tasksparkar inte ok, varken verbalt eller oralt höll jag på att skriva. Om det är medvetet. Mitt blod skvalpar också runt hos någon annan, kanske därför jag är yr.
Vilken vansinnigt snygg väska!
Din kavaj får fortsätta hänga och skämmas hos mig. Den borde ta sig i kragen och se till att vi ses på en AW snart. Men idag ska jag ligga på soffan och vara lite yr.
Kram!

Malin sa...

Bra: Att sköna Fru Alm är blodgivare glädjer mig (och tack som f*n), må förstoppningen bli lidrig.


Bra: Har inte du alldeles för få väskor... egentligen alltså?

Bra: Klart att du behöver en ordentlig jacka. Är man ofrivilligfotbollsmorsa så bör man kompenseras med ... jag hade nog iofs sagt skor.

Anus: Alla andra reaktioner än galenvrede på attacker på barnen är kostigt

Anus:
Om "någon" är samma "någon" som var med mig på kryssning så måste jag kliva till "någons" försvar och säga: Frukt är inte godis!

Anus: Hår! Man får tydligen göra hur man vill. igår såg jag en kille med rakat leopardmönster på huvudet. Jag skojar inte, fläckvist rakade ringar!?

Fru Venus sa...

Förlåt, men menar du att något av det i godisskålen var ätbart? var är sjåkladen? Fazer sjåkladen??

Anna sa...

Extreeeeemt fin väska!!
Och det där med håret. Vad är det med folk som inte inser att de har ett bakhuvud? Man måste fixa både fram och bak liksom. Så det så.

Vissa barn behöver bli tagna i örat. Helt klart. Men de blir ju aldrig det...