måndag 31 oktober 2011

Klädetikett

Så får jag då anledning att återkomma till det här med kläder och vissa regler som gäller. Häromsistens pratade vi om märket på ärmen och prislapparna under skorna. Bland kommentarerna nämndes då det här med kavajsprund. Och det gäller naturligtvis även kapp- och rocksprund.
Inte minst för bärarens skull kan man säga att det är en god idé att sprätta upp tråcklet i sprundet.
Det syns lite dåligt på bilden men tjejen får av sin kappa en fullständigt magnifik putröv:Typ 10 cm bakom hennes verkliga röv svävar nu hennes runda kapprövsbulle. Hon kanske vill ha det så men min gissning är att hon helt ovetandes går runt och är en klotröv i onödan.

Sprätta, sprätta, sprätta, sprätta bort din stora röv...

6 kommentarer:

Humlan sa...

Amen?? *frustar av skratt* VAR får du allt ifrån??? *skrattar lite till*

/Veronica

Klankis sa...

"Kapprövsbulle" är mitt nya favoritord.

Singelmamman sa...

Hahaha! Så bra låten passar in. Nu nynnar jag för fullt. Tänker om jag skulle kunna sprätta bort lite här och lite där på mig, så kul det skulle vara. Och säkert snyggt.

*nynnar* "Sprätta, sprätta, sprätta bort din stora ..."

Madeleine sa...

Hahaha! Hahahaha!!!

Tilda sa...

Jag vill tillägga något som allt fler anammar nu när vi går mot kallare tider. Jeans (och då menar jag inte jeans som i jeans-leggings eller små tunna gulle-jeans, nej tjocka Lee, Levis, typ jenas) under klänning eller tunika. Vet inte om det är min personliga smak men stilpolisen i min ryser. Kvinnor, älska era ben och sätt på er strumpbyxor! Det finns tjockare yllevarianter om man är frusen.

Sus sa...

Kunde du inte sjungit lite tyst bakom henne..?