söndag 30 oktober 2011

Bit ihop och kom igen!

Ellen och jag insåg i morse att det enda som skiljer oss från Micke Persbrandt är håret på bröstet. Annars super vi ungefär i samma klass. Eller som en snäll själ sa; ni super inte, ni bara fortsätter dricka när alla andra åker in på Mariapol...
Därför var inledningen på denna lördag något seg. Även om jag var uppe och städade kök och utfodrade barn kl 07 så var det kanske inte med min allra piggaste min.
Hade biodate med barnet och barnets kompis på Sickla. Insåg dock att köra bil före lunch inte var att rekommendera så maken och bebisen fick gå på Sickla och shoppa under tiden.
Vi såg på Nalle Puh. Eller jag sov och barnet såg på Nalle Puh. Måste säga att det var en vacker film - fint gjord, och barnet tyckte om den.

Sedan var det dags att "kliva på" igen. Date på stan med bästa S och D!
Drinkar på Reisen!Drink och käk på B.A.R.

De övriga tog fisk som sig bör där men jag tog en afton i korvens tecken! Först en charktallrik med lite skinka och korv och sedan en utsökt oxkorv. Mummelimumma!!
Avrundade kvällen med lite mer drinkar på Cadierbaren, vilket alltid är lika trevligt.


Nu sitter jag på tåget hem och längtar rätt kraftigt efter min säng. De övriga lovade ta taxi hem men jag har inte avgivit dylikt löfte gudskelov!

Rätt bra dag till slut ändå!

Inga kommentarer: