måndag 10 oktober 2011

Alla vägar bär till Bromma

Jag ska flyga till Malmö i morgon. Tänkte vara en god anställd och åka busskort till Bromma. På vägen hem landar jag på Arlanda så det blir en helt annan grej, men på morgonen finns lite utrymme för dylik övning.
Kollar på reseplanerar-appen och det finns några alternativ. Min favorit just nu är att åka Nacka-Slussen-Liljeholmen och sedan vidare med buss.Känns lite knöligt att åka söderut för att ta mig norrut (nåja).
Och varför föreslår den inte t-bana till Solna då samma buss även går där (hade inte känts som ett alternativ men ändå), eller varför, om jag nu måste till Liljeholmen, föreslår den inte tvärbanan till Alvik?
För det alternativ jag har beslutat mig för är Nacka-Slussen-Alvik och så vidare med buss... Tvärbanan till Alvik känns mer bekvämt än buss på kors och tvärs.
Jag hör förmodligen av mig från taxin i morgon. I Norsborg eller något.
Skulle kunna tänka mig färjan från Slagsta till Ekerö och sedan vidare. Det kunde vara något... Slänger av barnen utanför dagis i gryningen!

6 kommentarer:

Ting sa...

Eller så hämtar jag dig och så checkar vi in på Yasuragi.

Helena m. 4 sa...

ha ha - satsa på Alvik...
// hon med lite lokalkännedom om den sidan av stan ;-)

Tompa sa...

Ta inte tvärbanan från Solna än bara, jag kan lova att dom jobbat för fullt med det bygget Hela natten!

Anna sa...

Ska ni få tvärbana oxå? Ser man på!
Nä, det får bli SJ till Strängnäs, bil till Enköping, buss till Uppsala, och tåg till Märsta, pendel till Solna, buss till Sundbyberg, och sedan gå...

Tompa sa...

Japp, det blir en dragning från Alvik, via Bromma Blocks (Bromma airport), via Sumpan (Grand Garbo), till Solna Centrum. Slutstation är lagd till nya nationalarenan.

Anna sa...

Fräsigt!