söndag 28 augusti 2011

MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG

Varför är jag totalt dränerad på energi? Jag är exakt där jag inte vill vara; jag är snurrig och trött. Men kan ändå aldrig sova.
Jag vaknar runt 4-5 varje morgon men somnar nästan aldrig innan 1. Jag har ont i min stackars mage så jag får nog gå på skonkost ett tag. Jag vet att jag har för mycket på jobbet. Det är nog det som gör't. Men det kan inte vara så här. Får inte vara så här.MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG MÅSTE FOKUSERA PÅ ATT VARJE DAG HAR NÅGOT FINT MED SIG.Äh. Jag kanske ska dra till gymmet och träna då. Det brukar göra susen.

- I min lilla värld av blommor// Ellen


4 kommentarer:

Anna sa...

Det brukar kallas stress baby... Supertrist... Och inte blir det bättre av att du blir ännu mer stressad av att låta smutsig disk och tvätt vara...
Lite yoga kanske?
En kollega åkte på yogaläger i somras - nu har hon sagt upp sig och ska leva på kärlek allena...
Men gör slag i saken med din plan så blir det nog bättre!
Som tröst kan jag meddela att jag sover marginellt mer än du... Kram

Ellen sa...

Jag ska leva på din kärlek bara. Hur planerar du att försörja mig (oss) på den?

Ting sa...

Men gumman...
Hur ska vi lösa det här?
Blir alldeles jätteorolig för dig!

Singelmamman sa...

Nä men! Usch. Så kan du ju inte ha det. Och behöva äta det där!