tisdag 10 maj 2011

Barbent och corporate!

Ok, premiärtur för bara ben till jobbet idag... Kanske ska köpa med mig en klassuppsättning solbrillor av omtanke om mina kollegor? Mjölkfärgat kan sticka hårt i ögonen!!Igår var det preppy som gällde med beige plisserad kjol och vitblårandig kavaj.
Idag är det lite mer corporate med svart kjoldräkt och bling.
Jag vågar mig inte på skor med öppen tå riktigt än... Jag har så kalla fötter! Sa till en kollega igår just det att jag drar mig för att hänga ut tårna. - Jaa, sa hon, det gör jag med! Måste ge dem en rejäl pedikyr först! Att bara fila lite hemma räcker inte!
Eh, precis. Det var det jag tänkte också... Inte. Enda gången mina fötter fått pedikyr var för säkert 11 år sedan... Jag bryr mig verkligen inte om sådant, men jag kanske måste börja. Finns ju egentligen ingen anledning till att inte jag ska kunna vara lite snygg också. Bara det att jag tycker att det är så sjukt oviktigt. Men jag brukar också alltid säga; se på dina fötter - andra gör det! Men då i bemärkelsen att jag lägger märke till folks skor, och tycker det är viktigt. Inte att de är trendiga eller snygga, men att de är hela och någorlunda rena. Har alltid varit det jag sett först! Skor sedan händer...
Så mina icke-pedikyrerade tår kastar väl en gigantisk sten i närmsta växthus!
Inga kommentarer: