onsdag 26 januari 2011

Så var det slut

Jag kommer inte att gå tillbaka till mitt "gamla" jobb alls. Jobbar fram till 31 januari bara och under den tiden har jag semester för inskolning. Sedan går jag ledig en stund fram till jag börjar nya jobbet. Hon som varit min vikarie under föräldraledigheten och som gått vidare till en annan tjänst på annan avdelning valde att gå tillbaka. Så klart! Mitt jobb är ju det enda vettiga! Närå, men det är ett bra jobb! Så hon är ju redan inkörd på allt och då är det ingen mening med att jag sitter av tiden på jobbet. Nöjd så!
Vi har kickoff på jobbet på fredag, det blir mitt sista framträdande som anställd. Inte för att jag skall framträda men jag skall väl partaja lite kan jag tänka. Om jag inte är magsjuk vill säga. Dang!
Det skall vara discofever i alla fall. Temat är Studio 54. Min stass går i Grease-stil, ni vet när hon struttar runt i spandex på slutet. Fenomenalt!

Så det så, sa Anna

3 kommentarer:

Fräsigt! sa...

FY FAN VAD SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT att ha ledig mellan. NJUUUUUUUT. Heja det. När börjar du nya då? Heja dig. Heja helgen (UTAN KRÄÄÄKS). Heja oss. Heja allt. KRAM/Ellen

Helena m. 4 sa...

Ser fram mot bilder - lovely Anna !

Amy sa...

Bilder på dig i outfiten, tack!! =)