fredag 12 november 2010

Lite dramatik ändå

Jag ljög ju lite när jag sa att det inte händer något här. I onsdags till exempel blev vi av med vår soptunna. Jag gick upp till vägen för att hämta den efter sophämtningen och då stod den inte där! Vem fan snor en soptunna? Vi har ju inte ens sådan där "snygg" murgröna på vår. Vi har en skola mitt emot så jag tänkte att det kanske var någon odåga som flyttat på den. In och hämta ficklampa och ut och leta. Lysa bakom buskar, på skolgårdar och runt ikring. Men icke! Inte en soptunna så långt ljuskäglan från fickisen nådde!
Fan. Hem och konsultera maken. Vilket endast resulterade i att jag åkte ut med fickisen igen. Han tror väl att jag är blind.
Framför allt trodde han att grannen tagit den. Men, tyckte jag, de skulle väl märka om de hade två? Alternativt så har ju någon stulit deras då, om de bara har en...
Men andra gången ut gick jag för att ringa på hos dem och såg då att de ju faktiskt hade vår. Det står Bergander på den. Så jag struntade i att ringa på och tog den och gick. Deras egen skymtade jag runt knuten. Sneaky bastards!

Så det så, sa Anna

2 kommentarer:

Amy sa...

Spännande värre. :)

Alexandra sa...

Härligt med lite drama i vardagen. Ska ni ge igen? :-)