fredag 8 oktober 2010

Bilia suger

...men det visste ni väl redan?

En vän skulle serva bilen. Då hade de kampanj att omman bytte ut 4 sommarhjul så fick man en bärbar DVD. Eftersom de bara har en bärbar dylik och två barn tyckte de att det var ju lika bra att slå till.
När vännen kommer och skall hämta bilen hånskrattar typ tre personer åt henne och undrar varför i h-e de skulle vilja ge henne en DVD. Och hon slussas runt till x antal personer som alla är lika dryga och oförstående. "Äh, vi har aldrig haft några DVD:er". Wtf??!!
Då kanske man inte skall skylta med erbjudandet på sin hemsida? Jäkligt dåligt. Om de åtminstone låtsats att de bara var slut. Men de fattade inte ens att de hade kampanj. Men hon stod på sig och bråkade och har ringt alla eventuella chefer som går att hitta och idag finns i alla fall en bärbar DVD till dem att hämta. Men säkert inte fler att backa upp erbjudandet med.

Så bara för att sprida lite bra vibbar åt Bilia: BILIA SUGER JÄVLIGT FETT OCH SERVA ALDRIG EN BIL DÄR.

Dessutom hade de slarvat bort själva bilen, vilket ju kanske i sammanhanget inte alls är en skitgrej...

5 kommentarer:

Helena m. 4 sa...

Har kollat hemsidan och visst finns erbjudandet där, men jag fattar inte vem som skulle vilja köpa 4 SOMMARdäck så här års ?
Ska de ligga i garaget och ruttna (ja, alltså inte ruttna, men ligga) tills i vår när man ska släpa med sig däcken tillbaka till verkstan för att få dem satta på bilen ?
Njäää - 4 nya vinterdäck hade jag förstått... men hallå...?

Fräsigt! sa...

Däckröta är ju ett utbrett och allmänt irriterande fenomen.

Sus sa...

Jag har lämnat bilen där en gång. Jag skulle få den dagen efter. Det dröjde en vecka.

Anonym sa...

Bilia är bajs.

Anonym sa...

Det är fan du som suger fett....