måndag 20 september 2010

Säg den lycka som varar

Vi har haft det så otroligt fräsigt och bra på vår resa. Fantastiskt! Ellen lägger ut lite bilder vid tillfälle.
Men så klart var det också skönt att komma hem till familjen. Särskilt efter lite flygförsening och urladdad bil. Supermysigt att krama alla igen och tro det eller ej, men vi är fortfarande sams.
Fick natta barn och gosa och skulle själv gå och lägga mig och glo på valvaka. Gick ut i vardagsrummet för att släcka. Trampade i något blött. Fan, har bebisen kissat på golvet? Men så får jag en droppe vått i håret... Vad i helvete? Det droppar vatten från taket ned på parketten! Skit, piss och helvete minst sagt.
Jaga försäkringsbolag (hamnar hos SOS-alarm men erkänner att det inte är fullt så akut). Får tag på försäkringsbolag och så klart är det inte en försäkringsfråga. Hade jag trott det? Näe, efter en mindre förmögenhet i premier varje år så så klart inte.
Måste nu istället jaga hantverkare som ska titta på skiten och bedöma om det är en ny eller gammal skada. Och förhoppningsvis laga också. Har man otur så är ju halva vindens isolering dyngsur... Omprioritering av renoveringsbudget förestår. Bye bye Annas nya kök om jag har otur. Sjukt jävla ofräsigt!


Så det så, sa Anna

1 kommentar:

Helena m. 4 sa...

Vatenskador är INTE kul !
Vi hade en i sovrummet i vintras, AJ i plånboken, för givetvis var detta inte heller ett försäkringsärende utan ett "skyll-dig-själv-och varsågod-en-självrisk-på-10.000-kr" .
Suck...
Nu har vi ett jäkla tjusigt sovrum, men inte heller vi fick något nytt kök.
Bajs !
(bara för att vara mogen)