söndag 12 december 2010

Om att ha PT.

Jag har precis gjort en timme hos min fantastiska PT. Hon är så jäkla grym och vet exakt hur hon ska få mig att orka lite till. Fastän jag tror att jag inte har något kvar att ge. Och. Jag kör faktiskt stenhårt nu. Det finns inga undanflykter what so ever. Hon har fått mig att vilja vara stark. Jag kör tungt. Idag körde jag mage och ben.
Magen tränades med 30-kgs vikter och sen körde jag benböj med 50 kilo i många repetitioner och set. Det är tungt - för det är nästan vad jag väger ju.

Jag vill vara svinstark. För att orka med det tempot som mitt liv har. Och jag är på god väg. Hon har oxå fått mig att tänka i nya termer. Jag bryr mig tex inte om vad jag väger längre. Jag kan väga 62 eller 57. I dont care. För när jag vägde in innehöll jag exceptionellt mycket muskler och hade väldigt lite fett och om jag går ner massa i vikt så beror ju det endast på att jag förlorar muskler. Därför bryr jag mig BARA om att vara stark. Och ha monsterkondition.

Och. Idag sa PT: Fasiken Ellen, du börjar få riktigt bra ben*. Gissa vem som blev övertänd?

* Med bra ben menas inte pinnsmala snygga modellben utan starka ben med råstyrka.

Nu lön för mödan!



- I min lilla värld av blommor// Ellen

2 kommentarer:

Suzan sa...

nice! vill också ha pt!

Klankis sa...

Bra jobbat! Bra mål också tycker jag - "vill bli jättestark och ha monsterkondis". Heja!
Mitt mål är att bli smal och snygg. Och få bättre kondis. Och komma i mål i Mora den 6 mars. Kommer att fortsätta köra med PT så länge jag har råd, det är det bästa jag har köpt nånsin!