fredag 14 augusti 2009

Rent hus.

Har ni sett det Rent Hus på TV4? Två förtjusande kvinnor åker runt och städar hos lortskopor som inte har vettet eller renligheten i behåll. Dom två kvinnorna, Marie-Louise och Marléne blir chockade varje gång dom tar bakterieprover och lär folk att man måste rensa och städa mer än en gång per liv. Det frodas stafylokocker, streptokocker och enterokocker.

Jag hatar det programmet. Och älskar det. Men mest är jag, som den inbitna bacillskräcks-tant jag är, förfärad över att folk orkar leva med sig själva.

Men det finns en liten twist i det här. Som ni nu vet, vid det här laget, så flyttade jag och min familj in i en fyra i Orminge i onsdags. Detta resumerar i att jag har blivit en av dom ruskiga lortskopor som faktiskt figurerar i programmet. Det kanske inte är så lortigt men saker - det finns det. Så här, mina vänner. Jag bjuckar på en liten kavalkad över Casa Orminge. Enjoy och känn efter hur skönt det känns att just du INTE är presumtiv Rent Hus-deltagare.


1) Badrum  2) Vardagsrum 3) Kök sett från hall


4) Hall 5) Sovrum

Om jag har ångest? Både jag och nej. Jag vet att det är för en begränsad tid och jag har fixat en tvättstuga by my self. Hemma hos Anna. Fräsigt. 
God morgon!

2 kommentarer:

Fräsigt sa...

Men kära vän, du är ju fortfarande hästlängder från lortskoporna på TV... Visa mig en bild av spisen och jag skall tala om vem du är...

Fräsigt sa...

Den kommer imorgonbitti. eller ikväll.