tisdag 28 juli 2009

Men hallå, ingen sa ju att jag var sjuk..?

Fantastisk kvinna i tidningen idag. Anna hette hon och kom från Tyresö. Fick ont i halsen på semestern och gick till distriktssköterskan, som tog ett prov men inte hittade någon halsfluss. Så frågade hon om Anna hade hosta, men det hade hon inte. Hosta fick hon dagen efter och också feber. Då tog Anna en Ipren och gick på restaurant för hon var ju bara förkyld. Och när hon kom hem från semestern så gick hon på jobbet med hosta och feber och allt. Ja, för det är ju pinsamt att sjukskriva sig. Och nu så har hon haft svininfluensa och smittat typ halva bekantskapskretsen, och hela jobbet och grannarna och gud vet allt. Men det är ju sjukvårdens fel eftersom de inte gjorde något test. Inte det faktum att Anna fortsatte som vanligt med livet trots att hon faktiskt var sjuk.
Mest intressant är att man ställer upp på en artikel som inte bevisar något annat än att hon själv är fullständigt pantad i skallen. Fräsigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag blir så jävla upprörd. Det är helt sjukt. Hur puckad får man vara att gå till jobbet med feber och hosta när just svininfluensan har dessa symtom. Jävla människa. Och sen skylla på sjukvården. Pinsamt och jäkligt oansvarsfullt. Det är väl så här influensan kommer att spridas för hon är knappast ensam. PRÖVA ATT VARA UPPLYST OCH TÄNKA TILL!!