måndag 22 juni 2009

Mer midsommar

Vi var på fräsigt midsommarfirande. Det var stång och dragspel, sång och dans. Det var fiskdamm för alla barn, lotter, pilkastning och en grill att handla från om man inte hunnit med sin lunch hemma först. Riktigt så där som det skall vara.
Klientelet vid denna stång var väldigt blandat. Sade till Ellen att här finns verkligen alla sorter. Vår egen sort något underrepresenterad, men eftersom vi ju trots allt var där så fanns den. Annars var det en drös ölmagar med rätt många öl innanför västen redan då (kl 13). Lattjo.
Vi satt på en filt och pimplade champagne, vilket gjorde oss klart avvikande.
Funktionärerna hade nog hunnit med sillunch redan i alla fall vad det verkade. HON vid fiskdammen var inte bara påstruken utan också orakad. På hakan. Värsta busken! Men det var väl inte så illa. Det som var illa var att hon inte kunde räkna. Det kostade 20 kr per person. Vi hade tre barn i kön och hon tyckte promt att vi skulle ha 20 kr tillbaka på en hundralapp. Det tyckte inte vi, men det tog en hel del övertalning innan hon till slut drog fram en tjuga till ur sitt förkläde.
Frid och fröjd och vackert väder var det i alla fall och dopp i poolen blev det också. Against all odds om man säger.

Inga kommentarer: