onsdag 11 november 2009

Hey, JD!

Igår var jag och barnet och vaccinerade oss - och ingen av oss ligger i koma! Jag har visserligen en bula och ont som djävulen själv men det kan det ju vara värt för att skydda sin familj och de som av olika anledningar inte kan vaccinera sig. Plus att man hjälper de idioter som inte vill vaccinera sig också, även om de inte förtjänar det.
Har en tanke jag när: eftersom staten har köpt vaccin så det räcker till alla och det är gratis att få borde de som inte vaccinerat sig fast de kunnat inte få ersättning från FK om de blir sjuka. Egentligen ganska rimligt eftersom de blivit erbjudna ett alternativ! Sug på den!2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag VILL vaccinera mig och barnen men har fått slåss ordentligt för att få en tid i vår kommun. I kväll har vi fått tid till barnen, men jag nekas. Barnen först. Vuxna först i december. Men verkar vara olika på olika vc/kommuner. Vart har du varit och fått till både dig och barnet? Ulrika

Fräsigt! sa...

Jag var hos Familjeläkarna i Saltis, där vaccinerar de "barnfamiljer" och riskgrupper. De skulle ha öppet i eftermiddag kl 15-16.30 tror jag. Man kan höra på deras svarare vad som gäller 7170100.