torsdag 22 oktober 2009

Kalkon.

Jag har ätit sån här kalkon en gång-kommer inte ihåg någon smak från det. Känns som om jag borde gilla det...

Undrar om jag ska ge mig på det sådana här? Eller om jag blir galen innan jag är klar...

Jag tänkte ge mig på kalkon till nästa helg. Halloween. Spöken. Läskiga minimonster som tigger godis. Öch då behövs en kalkon. Vad annars.

Det blir första gången som jag gör kalkon. Jag är inte så förtjust i att gräva djur i baken för att plocka ur saker ur magen som sen ska in igen. I min kalkon ska det som kommer ut - hållas ute. Inget ska in igen. Saker som kommer ut ur hål bör hållas där och inte försvinna in i hål igen.
Fräsigt blir det nog i alla fall. Eller så blir det inte det. Förmodligen närmare inte fräsigt.
Vad och hur gör ni?

1 kommentar:

Anonym sa...

Ha ha ha ha ha ha ha ha. Du är så sjuk!! Kram U